سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

ترامپ: اوضاع ونزوئلا را به دقت رصد می‌کنم

رئیس‌جمهور آمریکا شامگاه سه‌شنبه گفت که اوضاع ونزوئلا را به دقت رصد می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۵ - ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 01
کد خبر: ۹۹۱۲
به گزارش راهبرد معاصر ، «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا شامگاه سه‌شنبه به تحولات جدید ونزوئلا واکنش نشان داد و گفت که اوضاع در این کشور را به دقت رصد می‌کند.

ترامپ در توئیتر نوشت: «اوضاع ونزوئلا را بسیار به دقت دنبال می‌کنم. ایالات متحده در کنار مردم ونزوئلا و آزادی آنها ایستاده است.»

«خوان گوایدو»، رهبر مخالفان ونزوئلا که چند ماه پیش با چراغ سبز دولت آمریکا خودش را رئیس‌جمهور ونزوئلا خواند امروز سه‌شنبه با انتشار ویدئویی خواستار شورش مسلحانه در این کشور شد. لحظاتی بعد دولت ونزوئلا در بیانیه‌ای اعلام کرد «کودتایی کوچک» را دفع کرده است.

رهبر مخالفان ونزوئلا در ویدئویی که سه‌شنبه منتشر کرده از ارتش این کشور درخواست کرده به بخشی از آنچه به گفته وی «قیام ملی صلح‌آمیز» ونزوئلا است ملحق شوند.

وزیر دفاع ونزوئلا در مقابل بر وفاداری به دولت قانونی تأکید کرده است. «ولادیمیر پادرینو لوپز» گفت: «نیروهای مسلح جمهوری بولیواری ونزوئلا در دفاع از قانون اساسی ونزوئلا و مقامات مشروع این کشور ثابت قدم خواهد ماند».

«نیکلاس مادورو»، رئیس‌جمهور ونزوئلا هم گفته فرماندهان نظامی به قانون اساسی ونزوئلا پایبند هستند. او همچنین از هواداران دولت خواسته برای حفظ قانون اساسی به خیابان‌ها بیایند.

فارس
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار